Tehnologie

Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro – data lansării, preț, fisa tehnică

In timpul Mobile World Congress de la Barcelona, Xiaomi ar trebui sa isi prezinte in mod oficial noile smartphone-uri din gama premium. Spre deosebire de anii pecedenti, doua modele sunt asteptate: Xiaomi Mi 10 si Xiaomi Mi 10 Pro. Daca vrei sa stii inainte caracteristicile acestora, design sau pret, iata tot ce stim pana in prezent.

Spre deosebire de anii trecuti, Xiaomi ar trebui sa lanseze anul acesta nu unul ci doua Mi 10. Pe langa Xiaomi Mi 10 clasic, constructorul chinez ar trebui sa anunte in egala masura un Mi 10 Pro. Pana in prezent constructorul a rezervat denumirea de Pro modelelor din gama mid range, Xiaomi Mi 9T Pro si Xiaomi Redmi Note 8 Pro. In 2018, Xiaomi a propus o editie transparenta pentru Mi 9 cu mai multa memorie de stocare si mai multi RAM. Anul acesta, constructorul va merge si mai departe cu modelul sau Xiaomi Mi 10 Pro. Are ambitia de a rivaliza cu telefoane precum Samsung S20 Ultra sau Huawei P40 Pro.

Pentru moment nu exista prea multe imagini online cu Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro. O singura serie de poze ne permite sa ne facem o idee asupra faptului cum va arata Mi 10 Pro. Postat online pe Weibo si reperat pe site-tul PlayfulDroid, aceste poze ne permit sa descoperim modelul cel mai premium atat din fata cat si din spate. Daca este sa ne luam dupa aceste poze, Xiaomi Mi 10 Pro 5G va beneficia nu de un breton cum avea Mi 9 anul trecut ci de un ecran perforat. Regasim astfel perforatii pe ecran in partea de sus, stanga, intr-o dispunere similara celei lui Honor View 30 Pro spre exemplu. Distingem in egala masura o curbura lejera in partea stanga si in partea dreapta a ecranului avem ceea ce indica faptul ca acest smartphone va beneficia de margini curbate.

Partea dorsala va gazdui patru aparate foto pozitionate in partea stanga sus, pe verticala. Trei dintre ele vor fi rgrupate in timp ce al patrulea, in partea de sus, va fi izolat. Nu vom regasi un cititor de amprente digitale in schimb, nici mufa jack. Constructorul a anuntat deja ca Xiaomi Mi 10 va beneficia de un Snapdragon 865, un procesor care necesita cuplarea la un modem 5G. Conform zvonurilor, Mi 10 va fi prpus in trei configuratii : 8/128 GB, 8/256 GB, 12/256 GB. Ramane de vazut daca asa va fi sau nu.

One thought on “Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro – data lansării, preț, fisa tehnică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *