Tehnologie

Xiaomi dezvaluie Redmi Note 9 Pro Max

Xiaomi tocmai a oficializat Redmi Note 9 Pro si Note 9 Pro Max. Ambele telefoane  folosesc Snapdragon 720G si o baterie de 5020mAh. Insa versiunea Max dispune de camere foto mai bune.

Dupa ce a prezentat alte doua flagship-uri, Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro in China, Xiaomi tocmai a prezentat viitoarele sale best-sellere pentru segmentul mid range in India. Cu aceasta noua generatie de telefoane abordabile insa performante, Xiaomi nu schimba formula – o autonomie foarte buna, un procesor mid range si combinatii de camere foto deosebit de interesante. Insa, bineinteles, spre deosebire de modelele precedente, caracteristicile sunt mai moderne.

Aceasi formula insa cu imbunatatiri.  In ceea ce priveste designul, Redmi Note 9 Pro si Note 9 Pro Max au un design destul de clasic insa care confera acestor doua modele aerul de smartphone-uri premium. In partea din fata avem un ecran fara margini cu o perforatie in partea de sus, centru pentru a gazdui camera frontala. In partea din spate cele patru camere sunt plasate intr-un modul patrat. Si totul este protejat de sticla Gorilla Glass 5.

Cele doua telefoane au de altfel o fisa tehnica aproape identica: ecran de 6,67 inchi cu ecran FHD+, SoC Snapdragon 720G, scanner de amprente situat pe una din laturile telefonului si baterie de 5020 mAh. Cu toate acestea, camerele foto sunt extrem de diferite :

  • pe Redmi Note 9 Pro avem o camera principala de 48mpx, cu un ultra unghi larg de 8mpx, o camera macro de 5mpx si un senzor de 2mpx pentru profunzime. In partea din fata exista o camera de 16mpx.
  • Redmi Note 9 Pro Max are o camera principala de 64mpx in partea din spate cu un ultra unghi larg de 8mpx, o camera macro de 5mpx si un senzor de 2mpx pentru profunzime. In partea din fata exista o camera de 32mpx.

In ceea ce priveste incarcarea rapida, Redmi Note 9 Pro Max suporta o incarcare 33W in timp ce Redmi Note 9 se limiteaza la 18W. In India, un Redmi Note 9 Pro cu 4GB RAM si 64GB de stocare costa echivalentul a 155 de euro in timp ce un model cu 6GB RAM si 128GB de stocare costa echivalentul a 190 de euro. Un Redmi 9 Pro Max cu 6GB RAM si 64GB de stocare costa echivalentul a 179 de euro in timp ce varianta cu 8 GB RAM si 128GB de stocare costa echivalentul a 227 euro.

Pentru moment, nu exista nicio informatie cu privire la pretul si disponibilitatea in Europa. Insa, ar putea fi vorba despre doua best-sellere pentru Xiaomi pentru anul acesta.

One thought on “Xiaomi dezvaluie Redmi Note 9 Pro Max

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *