Tehnologie

Xiaomi Black Shark 3 si Black Shark 3 Pro vor fi niste monstri

Black Shark 3 urmeaza sa fie prezentat oficial in China pe data de 3 martie si societatea a postat deja numeroase teasere cu noul sau model. Lei Jun, presedintele Xiaomi a partajat un clip video pe Weibo alaturi de alte teasere care scot la iveala unele aspecte cheie ale viitorului smartphone special conceput pentru gaming, Black Shark, filiala Xiaomi.

Este interesant de notat faptul ca publicatia Jun lasa sa se inteleaga ca exista in egala masura si o varianta Black Shark 3 Pro ceea ce ar putea insemna ca in data de 3 martie vor exista doua lansari, nu una. Black Shark 3 standard va fi echipat cu o baterie cu o capacitate de 4720mAh in timp ce modelul Pro va beneficia de o baterie de 5000mAh.

Cele doua variante de Black Shark 3 suporta incarcarea rapida de 65W ceea ce conform lui Jun inseamna ca permite o incarcare a telefonului de la 0 la 60% in doar 15 minute. Publicatia scoate in egala masura in evidenta o conceptie cu celula dubla pentru baterie precum si un suport pentru incarcarea cu ajutorul unui port magnetic.

In imaginea postata pe reteaua sociala timpul de incarcare a lui Black Shark 3 este comparat cu cel al lui IQOO 3, acesta atingand recordul de a incarca o baterie de 2200mAh in doar 15 minute cu ajutorul incarcarii rapide de 55W. Portul magnetic pare sa rezolve o problema curenta a smartphone-urilor gaming, in masura in care permite incarcarea simultana in timp ce joci. Ramane de vazut daca aceasta solutie de incarcare magnetica rezolva aceasta problema fara sa compromita ergonomia.

Black Shark 3 a fost in egala masura reperat pe AnTuTu intr-un benchmark cu un ecran cu o rezolutie QHD+, la o frecventa de 90Hz, 12GB RAM, 512GB spatiu de stocare si este alimentat de un procesor premium de la Qualcomm si anume Snapdragon 865 oferind un suport pentru 5G. Black Shark 3 se dovedeste a fi un smartphone premium care va ingrijora cu siguranta principalii concurenti de pe piata.

Fiind un telefon special conceput pentru gaming, lui Black Shark 3 nu ii putea lipsi un ecran dedicat utilzatorilor, drept urmare va dispune de un ecran QHD+ dedicat si de o baterie de 5000mAh, suficienta pentru o sesiune de joc. Sistemul de operare cu care vine Black Shark 3 este Android 10, fara nicio surpriza. Mai aflam faptul ca Black Shark 3 si Black Shark 3 Pro vor beneficia de un jack audio de 3,5 mm si de display-uri cu o rata de refresh de 120Hz. Vom afla mai exact daca asa stau lucrurile pe 3 martie atunci cand vor fi prezentate in mod oficial.

One thought on “Xiaomi Black Shark 3 si Black Shark 3 Pro vor fi niste monstri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *