Seriale

Serialul Omniscient – ne uităm sau nu la acest serial de pe Netflix?

Netflix incepe sa difuzeze productiile sale originale intr-un numar din ce in ce mai mare de tari, lasand o anumita libertate creatorilor. Este si cazul tarii Brazilia care ne-a oferit cea mai mare surpriza cu cele mai frumoase seriale, mai ales cu 3%. Si in plus, a mai si recidivat in data de 29 ianuarie, cu serialul „Omniscient”.

Deci Brazilia nu este o tara doar a telenovelelor siropoase, ci si a unor seriale din ce in ce mai bune.

In program deci pentru acest serial care prezinta un univers distopic, extrem de intens avem urmatoarele: o parte din locuitorii de aici, traiesc intr-un oras care are reguli diferite fata de restul lumii. Cetatenii de aici sunt supravegheati deci 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 cu ajutorul unei drone care este aproape imposibil de pacalit. Drept consecinta, crimnalitatea este in jur de zero.

Dar tatal personajului principal, Nina Peixoto, interpretata de Carla Salle, moare, fara sa se stie de ce si cum a fost posibil acest lucru. Tehnician in firma care administreaza dronele, aceasta incearca deci sa deschida o ancheta pentru a elucida moartea tatalui sau.

Nina, care pana atunci, a trait fara sa stie ce este pericolul, mereu cu o dorna langa ea care sa o supravegheze, care n-a comis niciodata nimic ilegal, vede cum i se da viata peste cap din cauza mortii tatalui sau. Si cum nu este lasata sa vada imaginile filmate de catre drona tatalui sau, decide sa faca singura lumina in acest caz.

Cine l-a omorat deci pe Ignacio? Oare de ce dronele nu au semnalat nimic in acest caz? Acestea sunt intrebarile la care va incerca Nina sa raspunda in cele sase episoade, in care va fi ajutata de fratele sau.

Deci este un serial acre ar putea sa fie urmarit in binge watching fara probleme, doar intr-o zi. Intriga este foarte captivanta si finalul sua dechis lasa clar o cale pentru sezonul cu numarul 2.

In plus, la fel ca si in serialul „La Casa de Papel” publicul va putea descoperi o noua vedeta in persoana lui Carla Salle.

Actrita si manechinul de origine braziliana care are aici rolul lui Nina Peixoto este in centrul intrigii. Cu tunsoarea sa care ne duce cu gandul atat la Amelie Poulain, cat si la Tokyo, nu ai cum sa nu o remarci. Nu poti nici sa o uiti!

One thought on “Serialul Omniscient – ne uităm sau nu la acest serial de pe Netflix?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *