Realme X50 – un smartphone 5G din gama mid range va fi prezentat în următoarele două săptămâni

Dupa mai multe saptamani de teasing si cateva caracteristici deja dezvaluite, Realme a anuntat ca, noul sau model, X50, primul smartphone 5G al marcii, va fi prezentat in mod oficial pe data de 7 ianuarie 2020.

De mai multe saptamani deja, Realme a inceput un teasing al noului sau telefon, Realme X50. Dupa cum indica si numele acestuia, va fi primul telefon 5G al constructorului chinez, verisorul lui Oppo si a lui OnePlus. Realme X50 este un smartphone din gama mid range, unul din primele care urmeaza sa profite de noul procesor Snapdragon 765G de la Qualcomm, dezvaluit la inceputul lunii decembrie.

Daca la acea vreme nu stiam inca cand urmeaza sa fie prezentat in mod oficial, stiam mai multe lucruri despre fisa sa tehnica. Realme anuntase pe reteaua sociala chinezeasca Weibo ca Realme X50 5G urmeaza sa fie prezentat in mod oficial pe data de 7 ianuarie 2020. ceea ce inseamna ca doritorii vor trebui sa mai aiba doar putina rabdare pana la prezentarea oficiala. Din primele imagini aparute online ne dam seama ca acest smartphone va fi comercializat in doua variante de culori, albastru sau verde.

Pe langa procesorul Snapdragon 765G si compatibilitatea 5G, Realme X50 5G este asteptat in egala masura cu incarcare rapida care permite o incarcare a telefonului pana la 70% in doar 30 de minute. In ceea ce priveste ecranul stim ca Realme X50 5G va beneficia de doua perforatii pozitionate in partea superioara stanga pentru a integra un modul foto dublu. Diagonala ar trebui sa aiba 6,6 inchi si in partea din spate acest smartphone va profita de un aparat foto principal de 64 mpx.

Unii se intreaba daca noul Realme X50 5G va beneficia de un ecran cu o rata de refresh de 120 Hz insa acest lucru nu este inca confirmat, este un simplu zvon. Tinand cont de faptul ca este un telefon din gama mid range sperantele nu sunt prea mari.

Drept urmare, va trebui sa mai avem putina rabdare pana pe 7 ianuarie 2020 pentru a sti mai multe lucruri despre acest nou smartphone de la Realme. Initial, acest smartphone va fi lansat in China, mai apoi in India unde Realme este convins ca va da lovitura in anul care vine. Inca nu se stie cand va ajunge acest telefon in Europa dar vom afla curand cu siguranta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?