Prodigal Son – 3 motive pentru a descoperi serialul

Un serial politist centrat pe un profiler iesit din comun, Prodigal Son este un serial care ne scufunda in universul criminologiei si al psihologiei sale atat de particulara. Un program cu suspans si cu frisoane care ne ofera o noua perspectiva cu privire la anchetele criminale.

In stilul unui thriller psihologic, serialul urmareste aventurile lui Malcolm Bright un stralucitor profiler si fiul unui celebru criminal in serie, care lucreaza pe post de consultant in politie.

Pentru a intelege arta profilingului. Cu un anchetator foarte abil, foarte viclean, dar si foarte pasional pe post de personaj principal, Prodigal Son se intereseaza indeaproape de stiinta profilingului. Malcolm Bright este un expert in materie. Cunoaste criminalii, ii analizeaza, ii intelege si ii gaseste mereu.

Si chiar daca metodele sale nu sunt mereu cele mai ortodoxe, rezultatul este incontestabil.

Pentru abordarea foarte personala a problemei psihopatilor. Malcolm Bright are un motiv pentru care este atat de bun in gasirea criminalilor. La varsta de 10 ani a descoperit ca tatal sau este unul din cei mai cautati criminali in serie din tara.

Acesta este inchis intr-un spital psihiatric de inalt securitate, dar fiul sau trebuie sa ia legatura cu el pentru o ancheta. Serialul ne spune mai multe astfel despre acest om sadic si misterios, cu o inteligenta remarcabila. Este elegant, este amuzant, stralucitor si seducator, dar mereu cu o latura mai intunecata. O latura intunecata dar extrem de calculata.

Prodigal Son prezinta astfel un portret fascinant al psihopatilor si exploreaza psihologia complexa a acestui personaj care isi ascunde demonii in spatele unei aparente angelice.

Pentru castingul sau de exceptie. Michael Sheen are rolul lui Martin Whitly iar Tom Payne este Malcolm Bright. Restul distributiei este compusa din Bellamy Young, Hlaston Sage, Lou Diamond Phillips sau Aurora Perrineau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.