Tehnologie

Oppo Reno 2 sau Xiaomi Mi Note 10?

Daca intentionezi sa achizitionezi un telefon la un tarif de 450-500 de euro cu siguranta unul din aceste doua telefoane iti va atrage atentia. Care este cel mai bun telefon ? Oppo Reno 2 sau Xiaomi Mi Note 10 ? Vom oferi raspunsul la aceasta intrebare in cele ce urmeaza.

Un Oppo Reno 2 original. Smartphone-urile de la Oppo si de la Xiaomi propun doua versiuni diferite in materie de design. In partea din fata Oppo Reno 2 arboreaza un design original. Ecranul sau de 6,5 inchi nu este decupat de un breton, camera selfie este gazduita intr-o parte mecanica in forma de aripioara de rechin, semnatura gamei Reno de la Oppo. Xiaomi Mi Note 10 are un ecran de 6,47 inchi de data aceasta decupat de un breton mic in forma de picatura de apa.

Snapdragon 730 G fata in fata cu…Snapdragon 730 G. Cele doua smartphone-uri sunt echipate cu acelasi Snapdragon 730G de la Qualcomm, un procesor din gama mid range care se vrea destul de performant pentru jocurile 3D. Regasim 6GB RAM pentru Xiaomi Mi Note 10 si 8GB RAM pentru Oppo Reno 2.

Aparate foto. Pe hartie, observam ca Xiaomi Mi Note 10 propune un modul foto mai complet deoarece adauga un teleobiectiv cu zoom optic x5 nu x2. Aparatul foto principal al lui Xiaomi are 108 mpx si a lui Oppo Reno 2 are 48mpx.

Autonomii foarte bune. Oppo Reno 2 este dotat cu o baterie de 4000 mAh. Acest smartphone este de altfel furnizat cu un incarcator de 20W. Xiaomi Mi Note 10 integreaza un acumulator consecvent de 5260 mAh cu un incarcator 30W. Niciunul din aceste doua smartphone-uri nu este insa compatibil cu incarcarea fara fir. Reno 2 beneficiaza de o autonomie de 13h34 in timp ce Xiaomi beneficiaza de o autonomie de 13h29. Diferenta este foarte mica cu alte cuvinte.

Cand vine vorba de a trage o concluzie constatam ca Oppo Reno 2 se descurca mai bine la partea de design in timp ce Xiaomi Mi Note 10 iese in evidenta datorita pozelor de calitate, a ecranului si autonomiei. Ambele smartphone-uri sunt la egalitate in ceea ce priveste performantele si interfata.

Drept urmare,  Xiaomi este cel mai bun din cele doua smartphone-uri deoarece atunci cand cautam un telefon criterii precum aparatul foto si autonomia sunt importante. Dar si Oppo Reno 2 este un telefon bun in acest segment de pret.

One thought on “Oppo Reno 2 sau Xiaomi Mi Note 10?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *