Ocupă-te de site-ul tău cum se cuvine

Acest articol vrea să fie, oarecum, unul motivațional din cauza faptului că intru zilnic pe zeci de bloguri și mă minunez câteodată de cât de nepăsători pot fii unii cu propriile bloguri.

Văd multe pe care autorii postează regulat, asta însemnând de câteva ori pe săptămâna sau chiar în fiecare zi în unele cazuri și de asemenea au un număr mare de vizite și comentarii însă proprietarii nu se ocupă de promovare atât cât trebuie și unul dintre cei mai importanți factori, nu îi interesează nici aspectul site-ului, un lucru ceea ce mie mi se pare inacceptabil.
Am intrat zilele trecute pe site-ul meu preferat de rețete, fiind de altfel al unui amic.

Găsesc acolo toate felurile de rețete și le pun în aplicare de fiecare dată când am poftă de diverse specialități și nu găsesc alte metode de ”informare”.

Problema era că tipul nu își cumpărase un domeniu propriu și ținea site-ul de rețete pe un subdomeniu de la blogspot și din cauză că nu avea acces la un număr mare de template-uri acesta folosea o mizerie, practic, de design care era atât de prost făcut și pe background avea o imagine total paralelă încât textul nici măcar nu putea fi citit dacă nu era selectat (pentru a fi pe fundal albastru).

Imediat l-am sunat pe proprietarul site-ului, după cum v-am spus mai sus îmi era amic, și i-am spus să schimbe de urgență tema grafică fiindcă site-ul se va transforma în rebut din pricina design-ului foarte inaccesibil și neplăcut la vedere.

În concluzie, dacă aveți un site sau aveți de gând să vă faceți unul atunci este esențial să vă ocupați foarte mult de orice amănunt al acestuia. Cum am spus și în exemplul de mai sus, degeaba conținutul este constant și de calitate dacă promovarea site-ului este egală cu 0 și design-ul este un eșec total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.