Îmi place să fiu atent la detalii

De când m-am născut a fost în ADN-ul meu ideea de a fi mereu în centrul atenției, indiferent de locul unde mă aflu, sau mă rog, aproape indiferent. :)) Așadar încercam să fac tot ce-mi stă în putință pentru a atrage atenția încă de când eram mic.

Ceea ce nu știam eu însă e că în timp ce-mi puneam în aplicare planul meu de a fi mereu cel mai popular om din grădiniță, școală, liceu e că scap din vedere foarte multe aspecte care s-ar putea să mă defavorizeze la un moment dat, lucru deloc plăcut pentru o persoană ca mine care visa în permanență la succesul absolut, la bani mulți, faimă și toate lucrurile de care nu am avut până acum parte în cantitățile pe care le visam eu dar, totuși, am primit de la viață mai mult decât mi-a trebuit.

Cu timpul, odată cu vârsta, dorința mea de a mă afla mereu în centrul atenției a mai scăzut, eu focalizându-mi energia pe alte treburi. Mai exact, luând exemplu faptul că în timp ce voiam să fiu miezul din orice loc scăpam din vedere alte chestii, am început să fiu foarte atent la detalii lăsând de-o parte ideea de popularitate.

Așadar, oriunde mă duceam eu eram omul care știa tot ce se întâmplă în locul respectiv, cam câți oameni sunt acolo, ce fac oamenii ăia, cu ce se ocupă, de ce au venit, ce haine au, ce accesorii au. Da, știu că sună ciudat, însă nu eram genul acela de băgăcios care stresa pe toată lumea ci doar priveam atent din spate fără ca cineva să mă observe.

Pot spune că ambele etape, și cea de popularitate și cea de stat și privit din umbră, mi-au plăcut și mi-au dat lecții importante. În prezent însă aleg să fiu eu, fără măști, fără tertipuri și complexe, sunt doar eu și mă comport exact cum cred.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *