Galaxy S10 așteptat pe piață cu memorie RAM de 12 GB!

Daca deja s-a facut saltul la smartphone-uri cu memorie RAM de 10 GB, cei de la Samsung vor sa faca un salt si mai mare, la o unitate de 12 GB RAM, lucru care reiese din ultima scapare referitoare la Samsung Galaxy S10, flagship-ul celor de la Samsung. Din informatiile aparute, am aflat deja faptul ca acesta va sosi in 4 variante, una dintre acestea avand si suport pentru 5G.

Ultimele informatii au aparut datorita cipurilor de memorie pentru smartphone-uri, cipuri ce au fost publicate de GF Securities, brokerii din Taiwan sugerand faptul ca de anul viitor va urma sa avem sparthone-uri cu o memorie RAM de 12 GB, acestia mentionand chiar si doua telefoane ce urmeaza sa soseasca cu unitati de 12 GB RAM, si anume Samsuns Galaxy S10, dar si flagship-ul celor de la Huawei, P30. Tabelul aparut de curand pe browser ne sugereaza faptul ca flagship-ul sud-coreenilor va sosi pe piata in 3 variante si in plus, o alta versiune care va suporta si 5G.

Deja stim si numele celor 4 flagship-uri S10, acestea fiind numite Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10 X si Galaxy S10 X 5G. Din punct de vedere al modelului 5G, acesta apare cu o memorie de 12 GB RAM la bord, in timp ce S10 X va sosi cu o memorie RAM de 10 GB. Daca trecem in raport si alte flagship-uri ce au fost lansate in acest an, si anume Pixel 3 si Xperia XZ3, care au sosit pe piata cu 4 GB RAM, e de asteptat ca si Galaxy S10 sa soeasca cu 4 GB RAM, urmand ca de la modelul Galaxy S10+ sa avem 6 GB RAM.

Ne putem gandi deja la cateva specificatii standard ale flagship-urilor Samsung din anul ce urmeaza, astfel cane putem gandi deja la ecranele acestora, fiind de asteptat sa avem panouri de la 5.8 inch pana la 6.7 inch, cel mai probabil la baza avand o rezolutie Quad HD. „Sub capota” vom avea fie Snapdragon 8150, fie echivalentul Exynos, procesoare care sunt produse strict de Samsung. Din punct de vedere al camerelor de fotografiat, e de asteptat ca pe S10 sa avem o camera simpla, in timp ce pe S10+ una duala, camera tripla sau chiar cvadrupla urmand sa apara pe modelul Galaxy S10 X.

Din punct de vedere al autonomiei, ar trebui sa ne asteptam la o unitate care va depasi 4000 mAh, surprinzator fiind acel 5G care ar sosi destul de devreme pe piata. Tinand cont de faptul ca S8 si S9 nu au fost foarte diferite din punct de vedere al design-ului, acest lucru va deveni foarte interesant pentru flagship-ul S10. Speculatiile au aratat deja faptul ca pentru S10 se pregateste scoaterea bretonului din peisaj, urmand ca senzorii camerei selfie sa fie sub ecran.

Related Posts

Leave a Reply