Filme despre jocurile de noroc

Daca sunteti fanii filmelor despre jocuri de noroc, nu ar trebui sa ratati cateva dintre cele mai cunoscute filme care au aceasta tema. In multe dintre filme, se pune accent pe prezenta fizica a personajelor principale la cazinouri si mai putin pe componenta online, atat de utilizata in prezent. Bob le Flambeur din 1956 este un film despre jocurile de noroc, acest thriller fiind unul mai linistit, dar si mai serios in acelasi timp. In centrul actiunii este un impatimit al jocurilor de noroc si anume Bob. Acesta ajunge la o varsta la care trebuie sa dea lovitura vietii la jocurile de noroc, astfel incat sa fie linsitit la batranete. Atunci cand observa ca jocurile de noroc nu ii aduc castigurile dorite, se orienteaza catre un jaf de 800 de milioane de franci.

Un alt film cunoscut cu jocuri de noroc este Rounders din annul 1998. Mike spune in acest film despre jucatori ca sunt putini cei care isi amintesc de poturile pe care le-au castigat, dar cu siguranta nu vor uita de pierderi. Acest film este despre nebunia jocurilor, dar si tentatiile vietii, el fiind un film apreciat de multi. Lay the Favorite este un film care arata perioada anilor 80. Acest film se desfasoara in Las Vegas, oras din America unde oamenii isi pariaza sansele atat la propriu, cat si la figurat. Dink este personajul principal, acesta fiind un parior sportiv profesionist. El pariaza pe oricine, pierzand, dar si castigand, acesta influentand mult cotele din intreaga lume.

Runner Runner este un film despre lumea pariurilor, in special cele din online. In cadrul acestui film vedem cum mizele sunt enorme, jucatorii fiind atrasi de milioanele puse in joc. Atentia celor care joaca este mereu distributiva, dar si constienta. Acest film demonstreaza faptul cum numai cei mai inteligenti jucatori reusesc sa descopere scaparea de la masa sau a computerului. Win It All este un film care a aparut in anul 2017, acesta aratandu-ne lumea jocurilor de noroc. El ne arata insa lumea subterana a jocurilor de noroc, acea lume nereglementata, plina de bani de toate felurile. Jucatorii acestia se indeparteaza de familie, dar si de cei apropiati pentru o sansa de a castiga premiile mari. Eddie este un dependent de jocuri de noroc, el transformandu-se treptat intr-un baiat cuminte. El are job, familie, dar si iubite, cu toate acestea tentatiile din jurul sau sunt destul de mari, el facandu-le fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *