Elite: Christian s-ar putea reîntoarce în sezonul 3?

Sezonul 3 al serialului Elite este deja o certitudine insa stim putine lucruri despre acesta. Mai ales despre filmari, s-au incheiat deja sau inca se mai filmeaza? Cand va fi difuzat acest sezon cu numarul 3? Va reveni Christian in acest nou sezon? Posibil, va spunem mai multe in cele ce urmeaza.

Sezonul 3 al serialului Elite va fi difuzat curand? Aceasta este intrebarea…filmarile sunt aproape gata si avem sentimentul ca ne vom bucura de aceasta a treia parte mai repede decat am prevazut. A cam venit vremea sa afli ce se va intampla mai departe cu elevii tai preferati de la Las Encinas si mai ai o multime de lucruri de vazut. Din fericire. Chiar daca Miguel Herran si Jaime Lorente au fost absenti in sezonul 2 al serialului, totul pare sa indice faptul ca, Christian se va reintoarce odata cu sezonul 3.

Daca va mai amintiti, Christian a suferit un accident de motocicleta inca in primul episod al sezonului 2, cel mai probabil provocat de catre tatal lui Carla care dorea sa isi protejeze fiica cu orice pret. A propus in egala masura ca acesta sa fie trimis in Elvetia pentru a se opera rapid. Cu toate acestea, in momentul cand a venit vremea ca cei doi sa isi ia ramas bun, Christian ii sopteste lui Carla ca nu isi mai doreste sa ramana in tara si ca a reusit sa le vada adevarata fata. Este cat se poate de calm si o ameninta pe Carla ca va reveni cat de curand pentru a se asigura de caderea lor.

Dupa cum stim, Polo a reusit sa se sustraga gratie unui subterfugiu si folosind-o pe Cayetana pentru a ascunde urmele asasinatului. Cu toate acestea, camasa pe care Christian o purta in ziua asasinatului i-a fost data. Christian isi doreste sa se reintoarca cat mai repede cu putinta pentru a face lumina in acest caz de crima sau chiar sa comita el insusi una?

„Noi” folosit de Christian se refera la elevii mai modesti de la Las Encinas, decisi sa ii faca pe cei mai bogati sa cada, deoarece incearca sa manipuleze pe toata lumea? In orice caz, Guzman si-a ales calea si este determinat sa faca orice ii sta in putere pentru a face ca adevarul sa iasa la iveala.

Ramane de vazut daca Miguel Herran sau Jaime Lorente se vor imbarca in acest nou sezon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?