Documentare bune de văzut pe Netflix

Pe langa o serie de filme online, precum comediile sau cele de actiune, cinefilii acorda o atentie deosebita documentarelor TV. Nu este un secret faptul ca acest gen de productie atrage precum un magnet un numar in creste de adepti. Documentarele reusesc sa elucideze unele dintre cele mai mari mistere ale omenirii si sa ofere o viziune complet noua asupra unor evenimente istorice importante.

Pe langa seriale online subtitrate, gigantul Netflix le ofera utilizatorilor sai documentare mai mult decat interesante. Pe platforma online exista o sectiune dedicata special acestui gen de productii, de unde cei dornici pot alege sa vizioneze unele dintre cele mai noi documentare:

Rotten
Rotten a fost lansat cu mare fast pe 5 ianuarie 2018. Urmarind cele 6 epidoase ale documentarului, ai ocazia sa afli ce se ascunde cu adevarat in spatele a tot ceea ce consumi. Industria alimentara foloseste tot felul de aditivi si de conservanti care au un efect negativ asupra sanatatii. Mai mult decat atat, cei mai multi consumatori habar nu au de unde provin alimentele pe care le cumpara din magazin, ceea ce ar trebuie sa le ridice un mare semn de intrebare. Urmarind docmentarul realizezi cat este de important sa acorzi o atentie sporita produselor pe care le achizitionezi, asta daca iti doresti sa iti protejezi sanatatea.

Somebody Feed Phil
Phil Rosenthal isi face debutul pe marile ecrane pe 12 ianuarie 2018 intr-un nou documentar intitulat „Somebody Feed Phil”. Acesta calatoreste in jurul lumii pentru a gusta preparate traditionale si pentru a impartasi experienta sa cu cei pasionati de gastronomie si nu numai. Din Tel Aviv si pana in Lisabona sau Bangkok, Phil te invita in calatoria pe care o face alaturi de familia sa, iar glumele pline de haz nu lipsesc din program. Productia include 6 episoade si promite sa ofere o noua persectiva asupra unora dintre cele mai interesante orase ale lumii.

Dirty Money
Lumea celor bogati a fost intotdeauna presarata cu tot felul de scandaluri de coruptie, insa puterea financiara de care acestia dispun i-a ferit de cele mai multe ori pedepsele legale. Alex Gibney, unul dintre cei mai prolifici producatori de la Hollywood, se ascunde in spatele unei investigatii ample care scoate la iveala cele mai murdare secrete, vorbind cat se poate de deschis despre coruptie si despre mita oferita pentru diverse servicii. Unele dintre cele mai mari cazuri de corputie sunt atent analizate oferind o noua perspectiva din punctul de vedere al victimelor.

Socantul documentar urmeaza sa fie lansat direct pe platforma Netflix, pe 26 ianuarie 2018. Productia include 6 episoade, fiecare episod analizand atent diferite companii. Chiar si actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii este luat sub lupa, avand in vedere cariera fluctuanta pe care a avut-o de-a lungul timpului. De la faliment si pana la ridicarea unui imperiu de milioane de dolari, totul pare sa fie, de fapt, o iluzie.

In concluzie, cei care doresc sa urmareasca si un alt tip de productie cinematografica, pe langa filme si seriale 123 movie online, pot oricand sa se relaxeze in timp ce privesc noile investigatii. Aceste documentare sunt excelent realizate si pot trata unele dintre cele mai diverse, dar actuale, subiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *