Diferența dintre legumele naturale și cele modificate genetic

În ultima perioadă, pe piața din România, s-au dezvoltat foarte mult supermarket-urile care aduc constant cantități foarte mari de marfă. Printre acestea se enumeră și fructele și legumele. Este imposibil să poți produce prin metode naturale cantitățile de legume pe care aceștia le oferă în magazine. Prin urmare, aceste legume sunt tratate și modificate genetic în așa fel încât stocurile să fie mereu pline. În mod cert, acestea nu sunt benefice organismului uman deoarece aceste substanțe chimice sunt introduse artificial. Prin urmare, produc anumite dezechilibrări asupra organismului viu care s-a dezvoltat de mii de ani.

Fructele și legumele crescute în mod natural nu ar putea să satisfacă nevoia de produse a magazinelor, deci prin urmare nu ar avea o cantitate suficientă de produse pentru a le vinde clienților și pentru a face un profit cât mai mare deoarece toate magazinele de acest gen se bazează pe un profit cât mai mare. În schimb, aceste produse naturale care ne sunt oferite de natură și care s-au dezvoltat odată cu omul au suferit schimbări și s-au adaptat diferitelor medii la fel cum și corpul uman a evoluat. Astfel, aceste două organisme sunt compatibile deoarece s-au dezvoltat împreună și nu au suferit modificări artificiale.

De aceea, persoanele care consumă legume crescute în mod natural au dus și duc o viață mai lungă decât persoanele care consumă alimente modificate genetic deoarece acei agenți genetici dăunează corpului uman și produc daune ireparabile în timp.

La ora actuală, cercetătorii încearcă să dovedească faptul că persoanele care consumă legume modificate genetic ajung să li se producă și lor în organism diferite modificări genetice.

În concluzie, ne dăm seama că alimentele crescute natural nu asigură doar hrana organismului uman, ci sunt și benefice acestuia. Pentru a face diferența dintre legumele crescute natural și cele modificate genetic, puteți compara prețurile acestora deoarece cele din urmă sunt mult mai ieftine comparativ cu cele crescute natural.

Related Posts

7 Comments

  1. Catalina 11 octombrie 2018 Răspunde
  2. Silvia 12 octombrie 2018 Răspunde
  3. Cristiana 15 octombrie 2018 Răspunde
  4. Cosmina 22 octombrie 2018 Răspunde
  5. Laura 25 octombrie 2018 Răspunde
  6. Georgeta 26 octombrie 2018 Răspunde
  7. Corina 31 octombrie 2018 Răspunde

Leave a Reply