Descoperă fișele tehnice potențiale ale lui OnePlus 8 și variantele sale

Pe langa OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro va exista varianta OnePlus 8 Lite. La fel ca si ceilalti constructori de pe piata, OnePlus pregateste noile sale smartphone-uri din gama premium pentru anul 2020. Si daca pentru moment constructorul nu a oferit niciun indiciu cu privire la noile sale telefoane, zvonurile cu privire la OnePlus 8 au inceput sa circule deja de o perioada. Deja au aparut online fisele tehnice potentiale ale lui OnePlus 8 si ale variantelor sale. Se pare ca aceste informatii provin de la reteaua sociala chinezeasca Weibo.

OnePlus 8 Pro. Conform informatiilor aparute online, OnePlus Pro ar fi echipat cu un ecran Super AMOLED de 6,7 inchi cu o rezolutie de 3180X1440. Insa adevarata surpriza ar trebui sa fie rata de refresh a acestui ecran, de 120 Hz, ceea ce permite animatii mai fluide, spre deosebire de cei 90 Hz ai lui OnePlus 7T Pro. In spate, OnePlus 8 Pro va avea trei camere foto, o camera principala de 60 mpx insotita de un senzor de 16 mpx si altul de 13 mpx. In partea din fata va exista o camera de 32 mpx care va fi insotita de un senzor ToF. Sub carcasa aparatul va avea un Snapdragon 855 si o baterie de 4500 mAh.

OnePlus 8 va avea un ecran mai mic decat versiunea Pro, de 6,44 inchi si o rezolutie de 2400X1080 pixeli, cu o rata de refresh de 90 Hz. Partea dorsala gazduieste aceleasi camere foto – 60 mpx, 16 mpx si 13 mpx. Camera frontala va fi tot de 32 mpx. In schimb, OnePlus 8 nu va fi echipat cu un senzor ToF.

OnePlus 8 Lite. Aceasta versiune Lite a telefonului din gama premium va fi o premiera pentru OnePlus. Insa, constructorul ar putea cuceri si piata smartphone-urilor din gama mid range datorita acestuia. Ecranul acestei versiuni ar trebui sa aiba aceleasi caracteristici ca si OnePlus 8. Cu toate acestea, camerele de pe partea dorsala vor fi diferite. OnePlus 8 Lite va beneficia de o camera principala de 48 mpx in loc de 60 mpx. In plus, camera frontala va fi de 16 mpx. Si, sub carcasa, OnePlus 8 Lite nu va avea un Soc Snapdragon ci un SoC fabricat de catre societatea MediaTek.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?