De ce este bine să faci dragoste dimineața, nu seara

Mai mult ca sigur te simti deranjat in fiecare dimineata de sunetul alarmei de pe telefon, sau cine stie, poate nu esti o persoana matinala, insa o partida de dragoste impreuna cu partenerul de viata cu siguranta vor schimba foarte mult lucrurile. Practic, sexul practicat dimineata poate sa te relaxeze, dar, in acelasi timp, sa te energizeze si te poate ajuta sa incepi ziua la cote maxime.

Acestea nu sunt singurele beneficii, iar mai jos sunt alte cateva motive pentru care ar trebui sa muti partida de dragoste dimineata, si nu cum este deja clasic, seara.

Cu siguranta orice persoana care a intretinut cel putin o data in viata relaxii sexuale noaptea tarziu, si-a dat seama ca nu poti avea cel mai bun randament, dar mai ales, orgasmul intarzie sa apara cu desavarsire. Seara cu siguranta esti mai tensionat si obosit si este normal, pana si mintea nu mai gandeste clar si poate ai fi mai interesat de stiri decat de o partida de sex. Dar cum ar fi sa faci acelasi lucru atunci cand esti perfect odihnit? Dimineata va fi mult mai bine, dar mai mult decat atat, atat tu cat si partenerul de viata veti fi mai confortabili unul cu celalalt.

Un alt aspect important este bineinteles, pentru femei. Nu este un lucru secret faptul ca barbatii produc o cantitate mai mare in mod natural de testosteron dimineata, fata de orice alt moment al zilei. Practic, barbatul va fi mai pregatit ca niciodata, hormonii vor fi la capacitate maxima, iar acesta cu siguranta s-ar putea concentra mai mult pe placerea femeii. De asemenea, barbatul va avea un randament mult mai bun intr-o dimineata obisnuita de miercuri fata de sambata seara dupa ce s-a intors din club.

Nu in ultimul rand, vei incepe ziua cu un zambet pe fata. Indiferent de momentul zilei, un orgasm poate schimba fetele tuturor dintre noi. In acele momente de intensitate maxima, organismul nostru va elibera neurotransmitatori si niste substante chimice, printre care si oxitocina, facandu-ne dintr-o data mai bine dispusi si zambitori. Practic, atunci cand nu stii ce sa faci pentru a iti incepe cat mai bine ziua, acum ai solutia perfecta.

Related Posts

Leave a Reply