Cum poți prepara o limonadă pe bază de ceai verde pentru a slăbi?

Deoarece obezitatea şi supraponderabilitatea încep să fie probleme din ce în ce mai pregnante, este şi normal să vrei să cauţi alternative naturale pentru a slăbi, pentru a scăpa de grăsime sau pentru a te ţine departe de unele boli grave.

Şi chiar dacă silueta este una foarte importantă, foarte mulţi oameni îşi doresc să slăbească şi pentru a se putea bucura de cea mai bună stare de sănătate.

Trebuie să ştii însă că unele metode nu supun organismul la cure de slăbire stricte sau periculoase. Printre aceste opţiuni se numără şi unele suplimente naturale care au proprietăţi ideale pentru a ameliora ritmul metabolismului şi pentru a stimula arderea de grăsimi.

Unul dintre ele este ceaiul verde, o băutură foarte populară de foarte mulţi ani atunci când vine vorba despre slăbire. Iar efectele sale benefice pot să fie multiplicate cu ajutorul lămâii. Rezultatul? Vei obţine o băutură perfectă pentru un regim de slăbire.

Limonada cu ceai verde este astfel o băutură foarte bogată în antioxidanţi, vitamine şi minerale care pot susţine funcţia metabolică pentru a lupta contra excesului de grăsime şi a kilogramelor în plus.

Ceaiul verde şi lămâia sunt două ingrediente extrem de benefice, ambele cu proprietăţi excelente detox şi diuretice care favorizează eliminarea de toxine sau deşeuri care sunt reţinute în corp.

Iar ambele conţin puternici agenţi anti-inflamatorii care pe lângă faptul că te ajută să ai o talie de vis, au un control asupra proceselor inflamatorii din organism.

Ceaiul verde conţine un puternic antioxidant, sub numele său, EGCG, care susţine reducerea grăsimilor, a colesterolului şi a trigliceridelor. Iar consumul său regulat nu lasă lipidele să se oxideze.

Iar Vitamina C din lămâie vine şi ea cu beneficiile sale. Are un efect detox minunat, susţine eliminarea de toxine, ameliorează digestia grăsimilor şi stimulează funcţiile hepatice pentru a reduce excesul de grăsime. În plus, datorită pectinei, favorizează senzaţia de saţietate.

Ai nevoie de un litru de apa, de patru pliculeţe de ceai verde, de două lămâi, de 2 linguriţe de miere şi de o linguriţă de ghimbir.

Un comentariu la „Cum poți prepara o limonadă pe bază de ceai verde pentru a slăbi?

  1. Furious 7 watch series tv
    Am dat 7 pentru ca mi s-a parut ca unele faze sunt prea fortate , un exemplu cand Vin Diesel da cu picioru in podeaua crapata si cade instant (faza gen Hulk).
    In rest un film reusit cu un final de impact zic eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.