Conexiune 4G de la Orange

Orange are in plan marirea acoperirii 4G in urmatoarea perioada, facilitand astfel posibilitatea utilizatorului de a se bucura de un schimb de date superior, lucru care va face ca experienta acestuia sa fie una cat mai placuta. Un lucru pe care Orange l-a facut recent, a fost sa asigure acoperirea 4G persoanelor care se indreapta catre mare si catre munte, oferind aceasta functie calatorilor de pa autostrazile A1, A2, A3, dar si pe DN1 si DN39.

Calatorii care merg pe aceste rute se pot bucura de acoperirea 4G de la Orange, astfel incat timpul petrecut de acestia atunci cand calatoresc va fi unul mult mai placut. Sunt multe persoane care prefera sa calatoreasca in tren.

De aceea, Orange a marit reteaua 4G si pentru aceste persoane, facilitandu-le astfel accesul la un internet de mare viteza. Nu mai este un secret faptul ca internetul pe mobil este consumat intr-un mod foarte rapid, clientii dorindu-si mereu o imbunatatire a calitatii serviciilor de care se bucura in special cei care locuiesc in mediul urban.

Cei care pleaca in concediu dar si cei care sunt nevoiti sa calatoreasca, se bazeaza pe telefonul mobil pentru a se descurca in viata de zi cu zi. Faptul ca mobilul este purtat mereu in buzunar, ofera un acces permanent la internet, iar multi utilizatori profita de acest lucru si se bucura atunci cand viteza este una superioara.

Multi utilizatori intra pe retelele de socializare pentru a verifica cele mai noi notificari si pentru a urmari videoclipuri. De acum, Orange promite faptul ca utilizatorii vor avea acces si la un internet de mare viteza pentru a naviga pe net sau poentru a-si petrece timpul pe retelele sociale. Reteaua de 4G de la Orange este disponibila pentru 72% din populatia totala a tarii, procentul mai mare fiind detinut de cei care locuiesc la oras.

Related Posts

Leave a Reply