Ce trebuie să știi despre serialul The Undoing, difuzat de HBO

The Undoing a inceput sa fie difuzat incepand cu data de 26 octombrie pe HBO. Un thriller psihologic cu un castig de soc.

Despre ce se vorbeste in serialul The Undoing? O adaptare a best-seller-ului lui Jean Hanff Korelitz, intitulat You Should Have Known, lansat in 2014, The Undoing urmareste coborarea in Infern a unei terapeute renumite, specializata in relatiile de cuplu. Din exterior, viata lui Grace pare perfecta din toate punctele de vedere, locuieste intr-unul din cele mai frumoase cartiere din New York alaturi de sotul sau, un medic si de fiul lor care invata la o scoala de elita din oras.

Insa, viata familiei va fi data brusc peste cap. Elementul declansator? Asasinarea unei tinere femei pe care Grace tocmai a cunoscut-o, moarte care intervine in momentul in care si sotul sau dispare fara urma. O serie de secrete teribile despre acesta din urma incep sa iasa la suprafata.

Un duo fermecator. Acest thriller beneficiaza de prezenta a doua nume cunoscute, Nicole Kidman si Hugh Grant. Cei doi interpreteaza un cuplu ideal (sau nu) in acest serial. Alaturi de ei mai joaca actori cunoscuti precum Noah Jupe si Lily Rabe pe care fanii o recunosc fara indoiala din American Horror Story. In plus, de notat mai este prezenta lui Donald Sutherland, impecabil ca intotdeauna.

Cel mai nou succes semnat de David E. Kelley. Aecasta noua productie de succes se datoreaza lui David E.Kelley. Adica tatal lui Ally McBeal dar si al serialului de succes Big Little Lies. Este un alt thriller impresionant propus de David E. Kelley.
Ai inteles, The Undoing este serialul vedeta la momentul actual de pe canalul HBO. Vei savura fara indoiala toate cele sase episoade care se pot urmari in egala masura si pe OCS.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?