Ce jocuri au cele mai reușite coloane sonore?

In ultima vreme, jocurile au inceput sa puna un foarte mare accent pe linia sonora. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva jocuri foarte populare ce se folosesc de o coloana sonora unica pentru a face experienta utilizatorului cat mai relaxanta. Realizatorii au perfectionat continuu experienta utilizatorilor cand vine vorba de jocurile pe calculator, rezultatele fiind din cele mai vizibile.

Bioshock Infinite este unul dintre aceste jocuri. Acesta are una dintre cele mai recunoscute si laudate coloane sonore din ultimii ani.

The Last of Us are o naratiune apropiata de perfectiune si din ce se cunoaste pana acum, fundalul sonor este si el unul destul de important, fiind foarte placut, reusind sa imbine dramatismul scenelor din joc cu perioadele relaxante. Compozitorului Santaolalla i s-a dat posibilitatea sa compuna cum doreste muzica de pe fundalul jocului, fara ca producatorii sa intervina prea mult. A iesit una dintre cele mai faimoase coloane sonore realizata vreodata.

Jocul Dragon Age: Origins a avut si el parte de o coloana sonora foarte apreciata, fiind una dintre principalele coloane sonore realizate vreodata pentru un joc video, care imbina dinamismul jocului si actiunea, realizand o atmosfera unica. Melodiile pentru acest joc au fost compuse si inregistrate in mai putin de 24 de ore, cu toate acestea fiind foarte apreciate de utlizatori.

Half Life 2 este un amastec de melodii mai vechi ce transforma atmosfera tensionata din joc intr-una care te face sa crezi ca chiar faci parte din actiune.

Total War: Shogun 2 a avut si el un soundtrack foarte bun, acesta fiind foarte apreciat de utilizatori. Acest joc a castigat si numeroase premii BAFTA datorita faptului ca soundtrack-ul a fost unul de o foarte mare calitate.

FIFA 2004 a avut un soundtrack de mare succes, acesta fiind cu siguranta unul memorabil.

Related Posts

Leave a Reply