Ce gadget-uri nu trebuie să lipsească din bagajul unei femei care pleacă în vacanță?

Pregatirea bagajului pentru vacanta reprezinta intotdeauna o sarcina dificila pentru femei, intrucat, daca s-ar putea, ar lua cu ele aproape jumatate de casa.

Pentru ca munca sa le fie usurata, pe piata au aparut gadget-uri ideale pentru vacanta, care nu ocupa foarte mult spatiu in bagaj si care, totodata, sunt foarte practice si eficiente!

Mini placa de par
In primul rand, doamnele si domnisoarele pot opta pentru o mini placa de par atunci cand pleaca in vacanta, in detrimentul celei obisnuite, pe care o folosesc in mod normal. Aceasta este la fel de eficienta, insa ocupa mai putin spatiu in bagaj!

Oglinda compacta cu leduri
Femeile care iau cu ele in vacanta o oglinda compacta cu leduri nu mai trebuie sa-si faca niciodata griji referitor la cum arata atunci cand fac fotografii. Oglinda este foarte usoara, simplu de folosit, iar doamnele si domnisoarele nu vor rata niciun detaliu datorita ledurilor incluse in acest dispozitiv, indiferent de lumina de afara.

Clesti pentru prosopul de plaja
Doamnele si domnisoarele care pleaca in vacanta la mare trebuie neaparat sa aiba la ele clesti pentru prosopul de plaja. Astfel, nu mai trebuie sa-si faca griji ca prosopul lor va zbura atunci cand bate vantul. O parte a clestilor trebuie infipta in nisip, iar de cealalta parte se prinde prosopul. Ingenios!

Casti wireless
Cu ajutorul castilor wireless, oricine poate asculta muzica, fara a-si face griji ca trebuie sa aiba telefonul mobil la vedere. De exemplu, acest tip de dispozitiv este ideal la plaja, atunci cand smartphone-ul trebuie protejat foarte bine de nisip si praf!

Toate gadget-urile mentionate mai sus au rolul de a face orice vacanta mai frumoasa! In plus, bagajul nu va mai fi niciodata la fel de voluminos ca inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.