Câteva seriale care îți pot urca moralul

Viata reala nu este deloc simpatica la ora actuala. Dar incercam sa vedem latura buna a lucrurilor, mereu. Daca frigul de afara si secenariul rosu te tin in casa, iata cateva seriale de descoperit care iti vor urca moralul.

Derry Girls. Este un serial amuzant de doar doua sezoane, dar care merita sa fie descoperit. Este alegerea ideala care iti va readuce zambetul pe buze. Cu intamplarile lor amuzante si cu problemele lor care nu se mai termina, aceasta gasca de irlandezi nu are cum sa nu te seduca.

The Duchess. Umorista Kate Ryan a scos pe piata de curand, propriul sau serial. Bucatile de viata pe care le gasim aici sunt atat emotionate, cat si amuzante. Dar mai ales aici gasim cele mai geniale replici. Si este si mai amuzant atunci cand acestea vin de la Olive, fiica de 9 ani a lui Katherine.

Gentleman Jack. Lejer, amuzant, plin de umor si de iubire… Gentleman Jack este un serial feel- good de care ai neaparata nevoie. Aici vei gasi cele mai emotionante personaje si un reconfort garantat.

Wynonna Earp. Cu siguranta ca vanatoarea de demoni nu este cea mai relaxanta. Dar acest mic serial canadian este mult mai mult decat atat. Inseamna inainte de toate o multime de personaje diferite care trebuie sa fie impreuna din cauza unor circumstante ciudate. Si care ajung pana la urma sa fie o adevarata familie.

One Day at a Time. Cele trei sezoane disponibile iti pot urca moralul foarte usor in aceasta perioada dificila. Serialul nu vorbeste insa despre cele mai vesele lucruri, dar felul in care se incheie fiecare episode si iubirea pe care o are familia Alvarez pentru fiecare membru al sau este cea mai buna alinare.

Brothers & Sisters. Sa traiesti drama unei mai familii are ceva reconfortant. Vei vedea asta cu acest serial care iti va arata cat de important este sa fii inconjurat de persoanele potrivite.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?