Bridgerton: a apărut un trailer pentru serialul Netflix

Netflix tocmai a postat online trailerul pentru noul serial Bridgerton. Co-creat de catre Shonda Rhimes, acest serial va fi difuzat incepand cu 25 decembrie, de Craciun cu alte cuvinte.

O scufundare in societatea londoneza a secolului al XIX-lea

Serialul Bridgerton este o adaptare istorica imaginata de catre scriitoarea Julia Quinn, o poveste pe care aceasta din urma si-a imaginat-o in noua capitole aparute intre anii 2009-2016. Intriga serialului ne introduce in societatea burgheza londoneza a secolului XIX. Cei noua frati ai familiei Bridgerton cauta sa isi gaseasca sufletul pereche.

In mijlocul unor casatorii strategice si reguli stabilite, una dintre frati, Daphne, si-ar dori sa poata decide de una singura cu cine sa se casatoreasca. Daphne va face cunostinta cu Simon, un tanar intrigant care are aceleasi principii ca si ea, dar si aceeasi dorinta: de a face propriile sale alegeri in viata. O intalnire care va da peste cap viata tuturor personajelor din serial.

Shona Rhimes, cunoscuta in special pentru serialul Anatomia lui Grey sau Scandal, a co-creat acest serial alaturi de Chris Van Dusen. In acest serial joaca Phoebe Dynevor si Rege-Jean Page in rolurile lui Daphne Bridgeton si Simon Basset. Julie Adrews, interepeta originala a lui Mary Poppins, se afla in egala masura in generic la fel ca si Golda Rosheuvel, Luke Newton, Ruby Barker, Jonathan Bailey sau Adoja Andoh.

Trailerul serialului Bridgerton ne scufunda in mijlocul societatii londoneze in secolul XIX, mai precis in anul 1813. Primele imagini ale trailerului ne ofera cateva imagini din care aflam o serie de reguli din inalta societate britanica a vremii. Ni se vorbeste in special despre sezonul monden, perioada in care tinerele femei provenite din familii instarite cauta sa isi gaseasca viitorul sot la numeroasele petreceri organizate.

Cel mai intrigant personaj din trailer este cel al lui Lady Whistledown. Este o persoana extrem de misterioasa care ocupa un loc central in acest prim trailer al serialului. Primul sezon al serialului este alcatuit din 8 epioade de o ora fiecare. Nu se stie inca daca va exista un al doilea sezon, ramane de vazut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?