Behind Her Eyes, un thriller psihologic, machiavelic si fantastic

O adaptare dupa romanul de succes al lui Sarah Pinborough, mini-serialul Behind Her Eyes este disponibil de ceva vreme pe Netflix. Un thriller machiavelic cu nuante supranaturale care se poate devora intr-un week-end.

Behind Her Eyes este povestea unui trio. Totul incepe ca o banala poveste de adulter. Un bar, o seara, o intalnire, dintre Louise si David. Ea, este mama celibatara, foarte frumoasa si foarte seducatoare. El este psihiatru si nu pare prea fericit in casatorie.

Si apoi o mai avem pe Adele, sotia lui David. Este frumoasa, bogata singura si fara prieteni. Se apropie de Louise pentru a face din ea prietena si confidenta sa. Prinsa in capcana intre cei doi soti, Louise nu mai stie in cine sa creada- in amantul sau ori in prietena sa. De ce David isi supravegheaza indeaproape sotia, de ce este aproape arestata la domiciliu si de ce o indoapa cu antidepresive? Si oare ce ascunde Adele si trecutul sau tragic, care a vazut cum parintii sai au murit in casa parineasca? Trecand de la un lucru la altul, la un sot la altul, Louise se pierde, la fel ca si telespectatorii.

Serialul isi deruleaza intriga foarte lent si foarte clasic. Adele este intriganta si multiplele planuri apropiate cu fata sa si ochii sai accentueaza misterul din jurul sau. Dar suspiciunile planeaza in primul rand asupra lui David. De ce isi sechestreaza sotia, ce s-a intamplat in incendiul in care au murit parintii lui Adele, un incendiu care pare ca a decis viata cuplului? Din acest joc de-a soarecele si pisica este destul de greu sa tragem o concluzie.

In orice caz, finalul este neasteptat si deloc precum am prevazut. Pe langa un scenariu captivant, mini serialul are cel mai frumos trio de actori. Eve Hawson este magnifica in pielea lui Adele si intretine misterul in jurul personajului sau. Simona Brown este impecabila in pielea lui Louise o femeie seducatoare care vrea doar sa gaseasca iubirea si care se trezeste in mijlocul unui duo machiavelic. Tom Bateman este minunat si el in pielea sotului de care nu mai stim ce sa credem la final. Sa nu il uitam nici pe Robert Aramayo, Rob, prietenul drogat al lui Adele care are un rol decisiv la final…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.