Archive 81 – Netflix pregătește un nou serial horror foarte intrigant

La cateva zile dupa ce noul serial horror The Haunting of Bly Manor a aparut pe celebra platforma, Netflix a anuntat un nou serial horror foarte promitator. Este vorba despre Archive 81. Este un serial care se va folosi de conceptul de found footage, totul amestecat cu o ambianta supranaturala foarte intriganta.

Dupa ce ne-a facut sa radem cu Space Force, ne-a dus intr-o lume incredibila cu The Witcher, ne-a facut sa vibram cu Stranger Things sau ne-a facut sa ne placa din nou serialele de animatie, cu Bojack Horseman, Netflix este gata sa ne surprinda din nou.

Serialul Archive 81 este adaptat dupa un celebru podcast audio. Compus din 8 episoade, aceasta fictiune va urmari viata lui David Turner, un arhivist care dupa ce a acceptat un loc de munca mai misterios, se trezeste ca restuareaza o intreaga colectie de casete din anul 1994.

Realizeaza mai apoi ca este vorba despre urmele unui documentar al realizatoarei Melody Pendras, care a anchetat pe vremuri un cult periculos.

Archive 81 are deci toate atuurile pentru a ne suprinde in mod placut. Are cea mai terifianta ambianta horror si cele mai supranaturale twisturi. Dan se covinge insa tot mai mult ca o poate salva pe aceasta de groaznicul sfarsit de acum 25 de ani.

Rebecca Sonnenshibe va fi showrunner, adica directorul de la celebrul serial Stranger Things. Dar este in acelasi timp si cea care a creat The Vampire Diaries si The Boys. Jame Wan va fi si el producator executiv.

Acestia spera sa dea genului horror un nou twist, in timp ce se mai pastreaza in interiorul sau o poveste de iubire foarte emotionanta si foarte dark in acelasi timp. In orice caz, este vorba despre o aventura terifianta si una care ne va tine cu sufletul la gura, foarte reusita din punct de vedere vizual.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?