Apple Watch Series 5 – data lansării, preț și alte zvonuri

Dupa succesul fenomenal de care s-a bucurat Series 4, esti curios sa afli ce iti rezerva Apple pentru aceasta a 5-a editie ? Cu ce vor semana noile casti, care vor fi functionalitatile lor principale, pretul si de cand vor disponibile? Iata toate zvonurile cu privire la acest subiect.

Asteptam ca Apple Watch Series 5 sa fie anuntat incepand cu data de 10 septembrie 2019 odata cu Keynote Apple, eveniment pe care de altfel il puteti urmari pe site-ul oficial al marcii. Dupa o distanta de 18 luni intre modelul original si a doua generatie, au existat trei lansari consecutive in septembrie 2016, 2017 si 2018. Daca Apple se va tine de acest ritm anual atunci toamna anului 2019 pare cea mai probabila data de lansare pentru Apple Watch Series 5.

Pretul lui Apple Watch creste odata cu fiecare lansare de model nou, o tendinta pe care Apple o aplica in egala masura si pentru iPad si iPhone. Speram ca Apple nu va scumpi foarte tare aceasta noua versiune si ca Series 5 vor avea acelasi pret ca si Series 4 la lansare.

In ceea ce priveste design-ul, abia odata cu a 4-a generatie s-a putut observa o veritabila schimbare, o evolutie, un ecran mai mare si mai subtire. Ne asteptam ca Apple sa pastreze cam acelasi stil pentru Series 5 si daca exista vreo schimbare, cu siguranta va fi vorba de compusi. Conform zvonurilor, Apple isi va imbraca viitoarea versiune cu o carcasa din ceramica sau din titan si dimensiunea va fi de 40 si 44 mm.

Cea mai sigura schimbare se refera la integrarea procesorului S5 pentru a spori performantele noului ceas. Cu toate acestea si seria 4 este perfect capabila sa execute orice fel de aplicatie. Spatiul de stocare a fost actualizat recent, odata cu Series 3. Toate modelele Series 4 beneficiaza de o capacitate de 16 GB (ultimele doua generatii aveau doar 8 GB) Ne gandim ca si Series 5 va beneficia tot de 16 GB.

Numerosi sunt cei care se intreaba daca Apple intentioneaza sa imbunatateasca ecranul ceasului sau. Series 4 beneficiaza decat predecesorii sai, singura schimbare fiind cresterea suprafatei ecranului. Densitatea pixelilor a ramas aceeasi.

Inca de la Series 2 am remarcat o scadere progresiva a autonomiei bateriilor, fiecare generatie noua epuizandu-se destul de repede. Acest lucru se datoreaza procesorului mai puternic si existentei unui ecran mai mare. Ceea ce inseamna ca lipseste spatiul pentru integrarea unei baterii mai mari, cu o capacitate mai importanta. In ceea ce priveste functionalitatile noi, este mai dificil sa facem pronosticuri. S-ar putea ca aceasta noua versiune va integra atat de asteptatul sezonor pentru a masura nivelul de glucoza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?