Alice in Borderland: un trailer captivant pentru serialul japonez Netflix

Netflix a dezvaluit un nou trailer pentru Alice in Borderland. Primul sezon al acestui serial japonez, o adaptare a unor manga, va fi disponibil incepand cu data de 10 decembrie.

Alice in Borderland, spre o tara minunata. Alice in Borderland este numele unor benzi desenate publicate intre noiembrie 2010 si martie 2016 in revistele Shonen Sunday Super si mai apoi Weekly Shonen Sunday. Aceasta opera a lui Haro Aso cuprinde 18 capitole, a cunoscut in egala masura doua spin-off-uri, Alice in Borderland Chi No Kyokuchi – Dayia no King-hen si Alice on Border Road, terminata in 2018 cu ajutorul desenatorului Takayoshi Kuroda. Daca aceasta manga a avut dreptul la trei lung-metraje animate, nu a avut, pana in prezent, parte de un serial. Un lucru destul de rar pentru o opera atat de reputata in Japonia. Netflix a comandat totusi un serial live action care va sosi in curand.

Serialul urmareste poveste lui Ryohei Alice, un elev de liceu putin cam tocilar caruia ii este destul de greu sa accepte societatea in care locuieste si evolueaza. Isi petrece timpul in compania prietenilor sai, Daikichi Karube si Chota Segawa. Acest trio are un singur vis, sa evadeze din aceasta lume pe care o detesta. Ceea ce se va si intampla deoarece, la scurt timp, sunt catapultati intr-un univers paralel.

Se trezesc intr-un Tokyo ciudat de gol. Trec, de unii singuri, prin celebra intersectie aflata in cartierul Shibuya, traversata in mod obiscnuit de numai putin de doua milioane de persoane zilnic. Chiar daca sunt extrem de incantati la inceput de aceasta situatie, acesta este lucrul pe care si l-au dorit cel mai tare, isi dau rapid seama ca noua lor realitate este mult mai cruda decat ar fi crezut, decat cea pe care au parasit-o si de care au vrut sa scape cu orice pret. Vor trebui sa lupte pentru a supravietui in aceasta aventura nebuna si periculoasa totodata…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?