3 băuturi de consumat dimineața pentru un abdomen plat

Una din principalele tale preocupări este să scapi de grăsimea abdominală? Nu este vorba doar despre o problemă estetică, ci şi de una de sănătate în multe cazuri, mai ales dacă nu te ocupi de ea din timp.

Atunci când grăsimea se acumulează la nivelul abdomenului ţesuturile se pot întinde şi se pot inflama foarte tare. Iar dacă această problemă devine patologică, pot apărea alte probleme neplăcute precum problemele cardiace.

Nu trebuie să uităm că grăsimea abdominală va crea o supraproducţie de cytozine, proteine care contribuie la rezistenţa organismului în faţa insulinei.

Deci dacă vrei să fii cât mai sănătos, trebuie să ai mare grijă de această parte a corpului. Pentru asta poţi începe ziua cu una din cele trei băuturi naturale, pentru a combate grăsimea încă de la trezire.

O limonadă cu mentă pentru un abdomen plat. O băutură cu efecte depurative şi diuretice foarte puternice dar şi cu un nivel de antioxidanţi foarte ridicat care fac din ea un remediu foarte bun atunci când vine vorba despre grăsimea abdominală. Te va ajuta să combaţi retenţia de apă, să accelerezi metabolismul şi să favorizezi eliminarea toxinelor.

Un suc de merişoare, de ananas şi de pere. Un suc delicios şi foarte sănătos care te va ajuta să reglezi producţia de cortizol. Ananasul te va ajuta şi să ameliorezi digestia şi să lupţi contra inflamaţiilor. Merişoarele ne ajută să ne protejăm de numeroase infecţii şi perele completează de minune această băutură contra nervozităţii şi pentru a accelera metabolismul.

Cafeaua. Poate să pară surprinzător, dar cafeaua băută dimineaţa te poate ajuta să ai un abdomen mai plat şi te ajută să îţi întăreşti sănătatea cardiacă şi hepatică. Dar pentru a fi o băutură sănătoasă, cafeaua nu are nevoie de zahăr, de lapte sau de frişcă.

Cafeina este excelentă pentru a arde grăsimile datorită procesului de termogeneză pe care îl poate favoriza. Pe lângă faptul că vei arde mai multe calorii, vei reduce senzaţia de foame şi te vei bucura de un nivel foarte important de antioxidanţi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?