Vacanta la paltinis.

Cu ocazia zilei de nastere a viitoarei noastre nasa, am decis, noi ca si grup, ca este ocazia perfecta sa evadam din bucuresti, si asta cat mai repede cu putinta! Am sunat, am rezervat, am vazut pozele, eram multumiti. Problema cea mai mare a fost drumul pana acolo, ziua fiind scurta, am plecat de vineri pe la 3 jumate, si la 5 se face deja intuneric, asa ca 3 sferturi din drum l-am parcurs pe intuneric. 18203 de serpentine, insa ca prin minune, de data asta nu mi s-a activat raul de masina. Am ajuns cu bine pe la 10 seara, si distractia deja incepea.

Vila arata super, in adevaratul sens al cuvantului, si gratarul de afara era amenajat extraordinar de bine, erau doua gratare, defapt, lipite. Hai cu vinu, hai cu gratarul, ne-am cherchelit repejor, dar nu conta, ne simteam extraordinar. A durat mai bine de 3 ore sa facem gratarul, asa grav am lungit-o, dar finalul a fost unul foarte bun, ca tuturor ne era foame. Dupa ce am mancat, s-a instalat moleseala, pentur unii. Eu am dus, si am tot dus pana pe la 6 jumate dimineata, si am lasat 3 tovarasi “de garda” pana pe la 8 jumate, sub pretextul ca vinul trebuie baut, asa ca au ramas ei sa-l bea.

Ziua am observat privelistea, o mare de brazi iar in departare se vedeau muntii inalti cu zapata pe varfuri. Langa vila noastra era un restaurant care avea un helesteau cu crapi koi, niste creaturi frumos colorate in portocaliu. Bineinteles preturile piperate, dar am baut o bere. Zona nu este inca dezvoltata, cu toate ca din cate am inteles, paltinisul a fost prima statiune montana de la noi. Se facea o partie, probabil ca se pregateau pentru schiorii care o sa-i viziteze anul asta.

Seara de sambata, am facut gratar din lemne, ceva ce nu mai facusem demult, adica faceam cu lemne, dar la final veneau carbunii si jarul tinea destul de mult, dar acum, nu. Am ars trei busteni pe care ulterior ii sparsesem in 4 cu ditamai toporul, si am asteptat doua ore sa arda minunatiile alea ca nu gaseam pozitia perfecta pentru ca focul sa ii cuprinda. Dupa gratarel, am intrat in casa, si ne-am costumat de halloween si au inceput rasetele interminabile.

O vacanta deosebita, in adevaratul sens al cuvantului, cu toate ca m-am intors mai obosit decat am plecat, a meritat cu siguranta.

Da un share!

Alte Posturi:

[wpsr_socialbts]

6 Responses to Vacanta la paltinis.

 1. Catalin says:

  Ar fi fost bune si niste poze… Oricum, suna foarte interesant!

 2. Yamasha says:

  obosit fizic, relaxat psihic :)

 3. LIVIU says:

  a fost bun cind era tinar dar a imbatranit asta e!!

 4. Gratian says:

  Pentru sezonul de iarna, partiile din Paltinis sunt cele mai potrivite si dotate din Romania pentru incepatori – tunuri de zapada, nocturna, inchiriere echipament, scoala de schi, snow parc, restaurant, bar, parcare.

 5. Calin Events says:

  Paltinisul si Sibiul sunt foarte furmoase!

 6. Mihai says:

  Intradevar niste poze, ai incercat tu sa descrii dar nimic nu s-ar fi comparat cu o privire prin ochii tai. Oricum suna frumos o sa caut si eu, niciodata nu am fost la Paltinis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Imi rezerv dreptul de a modifica "numele" daca este un cuvant cheie gen "termopane" sau "vand fier", foloseste un nume in adevaratul sens al cuvantului. Bucura-te de link juice nu neaparat de optimizarea unui cuvant cheie.NU o sa sterg linkuril decat daca este pe nisa adult sau gambling.