Transporta marfa cu o duba inchiriata

Pentru transportul de marfa sau mutarea unei mobile este nevoie de o duba. Exista firme de inchirieri dube la preturi accesibile si fara limita de kilometri. Persoanele care au nevoie sa transporte marfa international, pot apela la inchirieri dube fara soferi, avand in vedere ca aceste utilitare se pot conduce cu permis categoria B. Dubele Iveco Daily si Ford Transit sunt doua exemple de autoutilitare de transport care se pot inchiria, pentru a face mutarea mai usoara. Daca autoutilitarele se afla in Bucuresti acestea pot fi livrate la domiciliul clientului, gratiut, sau in tara contra-cost.

Oamenii au cerinte si nevoi diferite, asa ca marile companii de inchirieri autoutilitare, pun la dispozitie clientilor metode precum inchirieri dube international, cu sau fara sofer, fara limita de kilometri si fara zeci de procese pentru a intra in posesia masinii. Acum este mult mai usor sa inchiriezi o duba de transport si poti intra in posesia ei rapid si la un pret avantajos.

Dubele puse la dispozitie clientilor pentru inchiriere, sunt de o foarte buna calitate, excelente din punct de vedere tehnic si estetic, asadar, persoanele care inchiriaza dube fara sofer nu vor avea nici un fel de problema atunci cand le conduc. Masinile sunt verificate si testate periodic, si cand sunt predate clientilor acestea se afla intr-o stare foarte buna de functionare. Clientul are dreptul sa refuze masina si sa ceara alta in loc, daca i se pare ca cea pe care a primit-o are o problema tehnica. Dubele inchiriate pentru transport marfa sau mobila, au o capacitate de incarcare ultila de pana la 1,4 tone si o masa maxima autorizata de pana la 3,5 tone.

Cei care apeleaza la prieteni pentru a-i ajuta la mutarea unei mobile nu ies niciodata multumiti din aceasta afacere. Fie persoana care ii ajuta nu are timpul necesar pentru a finaliza mutarea, si ii amana pentru alta zi, ramanand astfel cu doar jumatate de treaba facuta, fie suma ceruta pentru transport este prea mare si sunt dezamagiti.

Asadar, in loc sa apelati la prieteni si cunostinte, care oricum cer o suma frumoasa de bani ca sa va ajute, mai bine inchiriati o duba fara sofer si va faceti treaba linistiti, fara sa fiti presati de timp sau bani.

Da un share!

Alte Posturi:

[wpsr_socialbts]

One Response to Transporta marfa cu o duba inchiriata

  1. emil says:

    plus ca daca apelezi la un ‘prieten’ ramai mai dator decat platesti un transport cu duba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Imi rezerv dreptul de a modifica "numele" daca este un cuvant cheie gen "termopane" sau "vand fier", foloseste un nume in adevaratul sens al cuvantului. Bucura-te de link juice nu neaparat de optimizarea unui cuvant cheie.NU o sa sterg linkuril decat daca este pe nisa adult sau gambling.