Farmaciile online, o alternativa moderna la farmaciile de cartier

Pentru persoanele care urmeaza un tratament cu medicamente pe termen lung, drumul la farmacie si cozile sunt un aspect extrem de neplacut al situatiei. Desi marile orase sunt impanzite de farmacii, acestea continua sa fie adesea pline, iar simpla obtinere a unei medicament cu sau fara prescriptie implica perioade lungi de asteptare, in mod special atunci cand exista intotdeauna aceea persoana nelamurita careia ii trebuie 15 minute de discutii cu farmacistul pentru a cumpara un paracetamol. De curand, mediul online a devenit gazda unei alternative extrem de comode si la indemana: farmaciile online.

Farmaciile online, un nou trend

Farmaciile online au aparut relativ tarziu prin comparatie cu alte platforme ecommerce. Motivul este acela ca atunci cand vine vorba de medicamente, cei mai multi prefera sa aiba farmacistul in fata pentru lamuriri suplimentare. Site-urile farmaciilor online rezolva aceasta problema prin formularele de contact si suport pe messenger sau prin email extrem de prompt. A durat ceva timp pana cand primele farmacii online care au luat initiativa, succesul acestora traducandu-se rapid intr-o explozie de farmacii si magazine naturiste online.

Pentru cumparatorii care doresc sa incerce aceasta alternativa este important ca site-ul ales sa fie unul de incredere, de aceea acestia trebuie sa tina cont ca pentru orice farmacie online serioasa exista si cateva site-uri fantoma care promoveaza produse contrafacute.

Cum recunosti farmaciile online de incredere?

Pentru a recunoaste o farmacie online de incredere se merge pe acelasi principiu ca si in cazul oricarei platforme de ecommerce. Cel mai important semnal de alarma sunt recenziile utilizatorilor. Site-urile neserioase sunt imediat mentionate in forum-uri de catre clientii nemultumiti. Astfel, inainte de a comanda orice produs dintr-o farmacie online se recomanda o cautare rapida a numelui acesteia pe internet.

Un alt semn ca o farmacie online este de incredere are legatura cu produsele comercializate. Farmaciile online tind sa puna accent pe produse naturale si eco mult mai mult decat farmaciile fizice. Selectia produselor disponibile in acestea este adesea mult mai atent facuta decat in cazul farmaciilor clasice intocmai pentru a atrage si a motiva clientii sa incerce aceasta alternativa. Daca site-ul unei farmacii comercializeaza produse de renume, aceasta este mai mult ca sigur o afacere serioasa.

farmacie onlineServiciul cu clientii este un alt aspect dupa care acestia se pot ghida pentru a decide daca o farmacie online este de incredere. Importanta posibilitatii de a cere sfaturi si a discuta cu farmacistul nu s-a pierdut in tranzitia catre mediul online. Astfel, aceste site-uri compenseaza pentru lipsa comunicarii fata in fata cu informatii relevante si extrem de bogate pentru fiecare produs in parte, articole educationale si posibilitatea de a contacta un membru al echipei in timp real pentru lamuriri suplimentare.

Produsele ce pot fi comandate de la o farmacie online sunt aceleasi cu cele ce se gasesc in farmaciile de cartier, cu diferenta ca acestora li se aduaga multe produse bio sau cu certificate eco ce nu sunt in mod normal disponibile pe piata. Nu in ultimul rand, farmaciile online ofera adesea promotii pentru clientii fideli sau pentru achizitionarea mai multor produse de acelasi gen, devenind o alternativa economica pentru persoanele care urmeaza tratamente pe termen lung.

Da un share!

Alte Posturi:

[wpsr_socialbts]

3 Responses to Farmaciile online, o alternativa moderna la farmaciile de cartier

 1. alina says:

  dar oare vand si medicamente sau doar produse parafarmaceutice, etc.
  In cazul medicamentelor care se elibereaza doar pe baza de prescriptie, cum se intampla?

 2. VladC says:

  Farmaciile online sunt o idee foarte buna daca nu ai o urgenta si daca nu e nevoie de reteta. Nu am cumparat niciodata de pe un astfel de website dar presupun ca asigura si livrarea si daca imi “crapa maseaua” mai mult sau mai putin la figurat am sa cobor la farmacie indiferent cati sunt la coada. Este totusi o varianta foarte buna daca e un tratament pe termen lung si farmacistul are deja toate documentele aferente care sa ateste acest lucru si iti livreaza lunar de exemplu la domiciliu medicamentele sau daca achizitionezi un produs mai mult de intretinere decat de tratament urgent.

 3. Ionut says:

  O alternativa buna pentru cei foarte ocupati si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Imi rezerv dreptul de a modifica "numele" daca este un cuvant cheie gen "termopane" sau "vand fier", foloseste un nume in adevaratul sens al cuvantului. Bucura-te de link juice nu neaparat de optimizarea unui cuvant cheie.NU o sa sterg linkuril decat daca este pe nisa adult sau gambling.