Facebook a lansat aplicația Event și pe Android

Aplicația Events a fost lansată de Facebook încă din octombrie însă doar pe telefoanele care folosesc sistemele de operare iOS. Începând de acum, aplicația este disponibilă și pe dispozitivele care folosesc dispozitivul Android. Așadar poate fi instalată pe orice telefon sau tabletă care folosește cele două sisteme de operare.

Cei care folosesc telefoane sau tablete Android pot descărca acum aplicația din Google Play. Facebook este în continuare singura rețea socială care folosește o astfel de aplicație, utilă celor care au o viață activă și obișnuiesc să își petreacă timpul liber și într-o altă modalitate decât cea de a sta pe net sau în fața televizorului.

Events le permite utilizatorilor să vadă ce evenimente au loc în apropierea lor și ce prieteni au anunțat deja că vor merge. Pot folosi diverse filtre pentru a găsi mai ușor tipul de eveniment dorit atunci când într-o perioadă anume sunt prea multe evenimente. În acest moment nu este cazul deoarece aplicația nu a atins succesul scontat însă acest lucru poate să fie cauzat de faptul că nu a fost disponibilă decât pe un număr limitat de telefoane și tablete.

Majoritatea telefoanelor inteligente folosesc în prezent sistemul Adroid astfel încât odată cu acest pas făcut de Facebook să crească și numărul utilizatorilor și odată cu acest lucru și interesul organizatorilor de evenimente de a se promova prin acest intermediu.

Evenimentele sunt afișate prin intermediul unui calendar ușor de folosit. Până acum utilizatorii de iOS nu s-au plâns de aplicație, fiind ușor de folosit. Marea ei problemă fiind de fapt lipsa interesului promotorilor de evenimente care are drept cauză lipsa de utilizatori. Există astfel o legătură directă între cele două probleme astfel încât dacă Facebook va rezolva una dintre ele, cealaltă se va rezolva de la sine. Pentru a vedea dacă vă e utilă, nu vă rămâne decât să o descărcați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *