De unde pana unde?

Sunt multe lucruri pe care nu le inteleg, probabil ca ma insel eu, insa ce se intampla aici este clar un act de ura si dispret fata de alta rasa. Tipii astia doi, care cred ca sunt tata si fiu, par foarte suparati de un alt tip care nu se vede in camera, inca. Dupa ce schimba cateva vorbe, tipul care nu apare in camera vine spre cei doi, si daca ma intrebati pe mine, nu cred ca are ganduri rele cu ei, in timp ce tipul mai in varsta, pe care il suspectez ca fiind tatal celui mai mic, se ridica si scoate un pistol. Il impusca pe tip in abdomen si dupa ce ii aplica un picior, il impusca in fata. Cat de terminat sa fi sa faci asa ceva? Ce motive ar trebui sa ai?

Astept comentariile voastre legat de asta.

Da un share!

Alte Posturi:

[wpsr_socialbts]

4 Responses to De unde pana unde?

 1. Yamasha says:

  trebuie sa fii cel putin bolnav psihic sa faci asta…

 2. Mihai says:

  Oameni fara viitor.

 3. Radu says:

  Idioti si needucati. Inteleg sa impusti un om si inteleg utilitatea unui pistol. Dar cel ce a fost impuscat nu reprezenta nici un pericol.

  Oricat de multe parti rele si probleme interne are Romania cu alte etnii. prefer sa stau in aceasta tara decat sa dau peste ‘Hitleri” din astia prin strainatate.

 4. Mihai says:

  Intelegi sa impusti un om?:)) Inseamna ca intelegi mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Imi rezerv dreptul de a modifica "numele" daca este un cuvant cheie gen "termopane" sau "vand fier", foloseste un nume in adevaratul sens al cuvantului. Bucura-te de link juice nu neaparat de optimizarea unui cuvant cheie.NU o sa sterg linkuril decat daca este pe nisa adult sau gambling.