De ce sa iti achizitionezi un Allview A5 Duo?

Dupa cum o spune si numele de “Duo” probabil ca ti-ai dat seama deja ca este vorba despre un telefon dual sim. Foarte eficient in cazurile in care lucrati intr-o firma care necesita mai multe telefoane, eventual telefonul de munca si telefonul personal, iar exemplele pot continua.

Este un smartphone, cu un ecran de 4 inci si o rezolutie de 480×800. Un ecran suficient de mare incat sa te poti bucura de majoritatea functiilor oferite de un smartphone. Ca si design, seamana foarte mult cu un iPhone, doar ca nu este atat de rigid, este mai rotunjit la colturi, facandu-l mai elegant.

Allview A5 Duo are un sistem de operare Android iar procesorul se numeste Cortex-A7. Un procesor puternic de 1,2 GHz si dual core, facand ca orice operatiune stabilita pe acest telefon sa fie una cu adevarat rapida. O memorie RAM de 512 si o memorie interna de 4 GIGA din care 1,5 sunt disponibili pentr utilizator, restul fiind folosit de sistem. Cardul disponibil este microSD iar camera foto de 3,2 mp care poate face poze si filma la rezolutia optima, orice eveniment la care participati, sau orice moment important care merita captat intr-o poza sau un filmulet.

A5_Duo_2Beneficiezi de o conexiune bluetooth si conexiune la internet prin 3G, functii care devin un standard pentru astfel de lefoane performante. Dimensiunea si greutatea unui smartphone sunt printre cele mai importante caracteristici, cel putin la primul contact cu un telefon de acest gen. Acest telefon are o lungime de 126 de mm, o latime de 64 de mm si o inaltime de 11,5 mm. Greutatea nu depaseste mai mult de 138 de grame.

In urma acestor caracteristici, presupun ca esti convins ca acest telefon face toti banii si merita cumparat, mai ales ca pretul este unul extrem de accesibil.

Da un share!

Alte Posturi:

[wpsr_socialbts]

One Response to De ce sa iti achizitionezi un Allview A5 Duo?

  1. Iulian says:

    Dat fiind faptul ca pretul e unul mai mult decat competitiv, isi merita banii :) Sunt si alte modele Allview mult mai ok, deci as indrazi sa spun ca brasovenii se implica tot mai tare pe piata de smartphone-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Imi rezerv dreptul de a modifica "numele" daca este un cuvant cheie gen "termopane" sau "vand fier", foloseste un nume in adevaratul sens al cuvantului. Bucura-te de link juice nu neaparat de optimizarea unui cuvant cheie.NU o sa sterg linkuril decat daca este pe nisa adult sau gambling.