De ce sa alergi?

Alerg, in fiecare an alerg, de obicei primavara cand ma trezesc din hibernare si incep sa devin din ce in ce mai activ. Imi face bine, imi mentin greutatea corpului la un nivel optim si ma “repara” dupa timpul iernii. Anu asta am inceput sa alergam in familie, asta insemnand eu, iubita mea si cainele nostru. Pot sa spun ca e prima data cand isi propune sa alearga, dar se descurca excelent, iar aici ma refer la prietena mea.

Cainele, dupa cum va asteptati, face fata efortului si bineinteles ca ii face bine si se bucura ca face miscare cu noi. Este vorba de aproximativ 5 km pe zi, cu un ritm de 8-9 minute per km, si cu un rezultat final de aproximativ 480 de calorii arse. Cu alte cuvinte, ardem o gogoasa cu finetti pe zi.

Pe langa activitatea noastra din parc, m-am mai apucat si de sala, unde ma simt atrofiat, fiind de-abea a doua saptamana de activitate, dar nu-mi fac probleme, o sa-mi revin eu cu siguranta.

Intrebarea mea pentru voi este, voi alergati? si daca alergati, sau daca nu, de ce o faceti sau nu o faceti?

Da un share!

Alte Posturi:

[wpsr_socialbts]

5 Responses to De ce sa alergi?

 1. Yamasha says:

  nu alerg…in schimb merg ori de care ori am ocazia pe jos. incerc macar 20-25 de minute pe zi, uneori chiar 1 ora pana la munca si inapoi…

 2. alina says:

  nu constant.
  ma apuc de alergat o perioada de 1 luna, cel mult doua, dupa care renunt pentru ca imi gasesc diferite scuze, cum ar fi lipsa timpului.
  nu ma vointa suficienta pentru ca alergatul sa devina o activitate permanenta

 3. ANDREI says:

  Nu stric niste miscare… Toti ar trebuii sa alerge macar 30 min pe zi

 4. Cosmin says:

  Este foarte bine sa alergam pentru a ne mentine sanatatea.Eu incerc sa alerg 30 de minute pe zi,dar uneori si mai mult.Depinde cat timp liber am.Toti oameni ar trebui sa alerge.

 5. Iulian says:

  Trebuie sa alergam pentru a ne mentine in forma.Si eu incerc sa alerg cel putin de 2 ori pe saptamana, in restul zilelor merg 30 de min pe jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Imi rezerv dreptul de a modifica "numele" daca este un cuvant cheie gen "termopane" sau "vand fier", foloseste un nume in adevaratul sens al cuvantului. Bucura-te de link juice nu neaparat de optimizarea unui cuvant cheie.NU o sa sterg linkuril decat daca este pe nisa adult sau gambling.