Cum pari mai slab?

Lupta cu kilogramele in plus este una pe care fiecare dintre noi trebuie sa o ducem pentru a arata cat mai bine. Orele de gimnastica, jogging, dar si mersul pe bicicleta sunt cele mai frecvente exercitii pe care ar trebui sa le facem astfel incat sa fim mereu in forma. Exista insa si trucuri pe care le putem folosi astfel incat sa parem mai slabi.

Aceste trucuri vestimentare fac referire la imbracamintea adoptata astfel incat sa pareti mai slabi. Puteti folosi atat o centura, cat si articole vestimentare de o nuanta mai sobra, astfel incat sa pareti mai slabi. Centura este un accesoriu care subtiaza silueta si o pune in evidenta.

Multi barbati renunta la centura atunci cand au cateva kilograme in plus, dar acest lucru este o greseala, pentru ca aceasta va va oferi posibilitatea de a nu pune asa de bine in evidenta faptul ca aveti cateva kilograme in plus. Este indicat sa va alegeti niste pantaloni stramti si sa-i combinati cu un sacou. Daca veti proceda astfel, veti putea sa va mascati partea mai proeminenta a corpului, si anume, stomacul.

Blugii „slim fit” sunt la moda in aceasta perioada, si desi ar putea parea ca nu va avantajeaza, combinatia intre un articol vestimentar de tip slim fit si unul straight ar putea fi optiunea ideala pentru a alege o combinatie potrivita. Pentru a parea mai slabi este indicat sa purtati imbracaminte de dimensiuni potrivite.

Daca purtati imbracaminte mai stramta vi se vor putea observa kilogramele in plus, iar daca veti purta haine mai largi, veti vedea ca nu faceti decat sa pareti mai grasi decat sunteti. Indicat este sa purtati pantaloni cu talia nu foarte joasa. Daca veti face acest lucru, respectiv veti opta pentru niste pantaloni cu talia joasa, kilogramele in plus vor iesi mai usor in evidenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *