Cel Mai Popular Browser Web

Ani de zile, datele cu privire la cel mai popular browser web au fost imposibil de gasit. Multe companii sustin ca au aceste date insa numerele lor nu sunt relevante.Programul federal din US, ne-a oferit o valoare bazata pe ultimele 90 de zile in care site-urile guvernamentale au fost accesate.

Cea mai populara alegere a browser-ului web a fost Google Chrome cu 2,05 milioane de vizitatori, adica 43.1%. Chrome este de doua ori mai popular ca browser-ul de pe locul doi.

Browser-ul web de pe locul doi a fost o surpriza pentru toata lumea. Este Safari – da Safari de la Apple – cu 21,9%. Pe al treilea loc, s-a clasat Internet Explorer, cu un procent de 20,1%.

Cum poate fi Safari pe locul doi? Usor.

In timp ce 61.1 % din utilizatorii care acceseaza site-urile guvernamentale folosesc desktop-uri – iar marea majoritate a acestora ruleaza Windows – 19,1% dintre vizitatori folosesc dispozitive iPhone. Din acest numar, as specula ca marea majoritate sunt utilizatori Safari.

Dupa Internet Explorer urmeaza Firefox, care continua sa scada, si se lauda cu un procent de 8,2%. Microsoft incearca tot posibilul pentru a imbunatati browser-ul Edge pentru Windows 10, dar inca nu reuseste sa obtina mai multi utilizatori. Muchie se poate lauda cu doar 2,5% din utilizatori.

Browser-ul nativ pentru Android este pe ultimul loc, cu 1,6%. Mai exista si alte browsere web, dar toate adunate fac un procent de 2.5%.

Toate aceste date provin dintr-un cont unificat Google Analytics pentru agentiile guvernamentale federale din SUA. Acest program are menirea de a ajuta agentiile guvernamentale sa inteleaga modul in care oamenii gasesc, acceseaza, si folosesc serviciile guvernamentale on-line. Programul nu urmareste indivizii, si anonimizeaza adresele IP ale vizitatorilor.

Poti ghici, probabil, care sunt cele mai populare site-uri web federale. Serviciul postal US este numarul unu. Este urmat de site-urile de taxe si impozite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *