Ce este mai important, un cameraman sau un fotograf?

Probabil ca multi pun acest lucru in balanta, mai ales atunci cand nu au un buget indeajuns de mare incat sa poata face fata amandurora si este nevoit sa aleaga intre un fotograf si un cameraman.

De ce sa alegi fotograful?

Fotograful poate imortaliza niste momente de neuitat. Un album foto rezultat din sedintele foto ale fotografului este de nepretuit, mai ales atunci cand vin rude sau prieteni in vizita si vor sa vada amintirile de la nunta sau de la botezul vostru. Exista posibilitatea ca un fotograf sa fie mai ieftin, insa nu intotdeauna acopera imaginatia si tehnologia unui fotograf putin mai scump.

De ce sa alegi un cameraman?

Filmarile pot spune mult mai mult despre un eveniment decat fotografiile. Momente importante sunt surprinse pe camera in timpul filmarii, cum ar fi furatul miresei sau rascumpararea acesteia. Avantajul suprem a filmarii unui eveniment vizavi de fotografie este ca avem sunet, auzim ce se intampla acolo si admiram cu totul altfel, mai ales daca si imaginea este una HD.

Daca va permiteti, luati pachetul.

Din fericire, nu trebuie sa faci neaparat un compromis. Daca faci un research in acest domeniu cu siguranta vei gasi un pachet avantajos pentru tine si ca pret si ca uzabilitate, continand atat filmari cat si fotografii pentru evenimente. Pachetele mai scumpe implica mai multi fotografi, cu mai multe poze care acopera o arie mult mai larga a evenimentului.

Ca o concluzie, daca sunteti decisi ca vreti sa faceti un compromis in unele cazuri, va sfatuim sa luati un pachet care sa implice si fotograf si cameraman.

 

Da un share!

Alte Posturi:

[wpsr_socialbts]

One Response to Ce este mai important, un cameraman sau un fotograf?

  1. turbo says:

    pentru o nunta, botez, petrecere ambii sunt foarte importanti deoarece cu amintirile astea ramai si iti va aduce mereu zambetul pe buze cand vei privi la fotografie sau filmare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*Imi rezerv dreptul de a modifica "numele" daca este un cuvant cheie gen "termopane" sau "vand fier", foloseste un nume in adevaratul sens al cuvantului. Bucura-te de link juice nu neaparat de optimizarea unui cuvant cheie.NU o sa sterg linkuril decat daca este pe nisa adult sau gambling.